tiistai 5. heinäkuuta 2011

Hiljaisuutta

varjoo
L.M. Montgomery: Pieni runotyttö

Täällä kirjablogin puolella on syystä jos toisestakin ollut vähän hiljaista. Tärkein syy on se, että Lilli is at the moment located in THAILAND. Toi kuulostaa paremmalta englanniks :---D Mut siis, Lilli on vaihtarina Thaimaassa seuraavan vuoden ajan. Jotain kirjoja se sinne otti, eli ehkä se tekee joistakin kirjoista arvostelut. Miun taas pitäis ottaa itteeni niskasta kiinni ja hoitaa tää projekti yksikseni loppuun. Homma kuitenkin junnaa siinä, etten keksi h-kohtaan mitään hyvää kirjaa, ja se olis miulla seuraavana vuorossa. Plus oon aina ollu huono vaan menemään kirjastoon ja vaan kiskomaan hyllystä kirjoja, joista en tiedä yhtään mitään.

MIE SIIS TOIVON NYT EHDOTUKSIA!
Humisevaa harjua on jo ehdotettu, mutta sitä ei otettu koska mie oon vähän aikaa sitten lukenu sen koulussa. Harry Potterit hylättiin myös.

Tässä vielä kirjalistaa:

A Alicen seikkailut Ihmemaassa- Lewis Carroll (done)
B Blink Blink - Kaori Ekuni (done)
C Cafe Mandarin - Heidi Liehu (done)
D Dzinnisoturien aika - P.B. Kerr (done)
E Eikä yksikään pelastunut - Agatha Christie (done)
F Frida ja Frida - Emma Juslin (done by Essi)
G Goa, Ganesha ja minä - Terhi Rannela (done by Essi)
H
I
J Jumalat juhlivat öisin -Donna Tartt
K Kotiopettajattaren romaani - Charlotte Brontë
L
M Minuuttivalssi - Salla Simukka
N Nancy - Deborah Spungen
O
P Pilvikartasto - David Mitchell
Q
R
S
T
U
V Vaihtoaskelia - Marika Laijärvi
W
X
Y
Z
Å
Ä
Ö

8 kommenttia:

  1. tota.

    luepa johonkin kohtaan henning mankellin kurt wallander -dekkari. niitä on monia eri nimisiä, ja ne on hyviä ja mukaansatempaavia kirjoja jotka lukee nopeasti. henning mankellia ei suotta kutsuta ruotsalaisen dekkarin kehittäjäksi.

    ite oon noiden lisäksi myös lukenut khaled hosseinin kirjaa tuhat loistavaa aurinkoa, joka kertoo afganistanilaisten nuorten tyttöjen elämästä ja siitä, kun heidät 13-vuotiaina naitetaan 20 vuotta vanhemmille miehille.

    voin myös suositella lämpimästi tarttumaan johonkin pelottavaan helsinkiläisnaapurini sofi oksasen teokseen tai hyväntuulisiin afrikkalaisiin mma ramotswe -dekkareihin.

    VastaaPoista
  2. Hm, tota kurt wallanderia vois ehkä jopa ajatella. :'D Tosta tuhannesta loistavasta auringostaki oon kuullu pelkkää hyvää ja t-kohta näyttääki olevan avoinna. Mma ramotswet on ihan jees mutta vähän tylsiä, ja sofi oksasta vois kyllä myös kokeilla. Kiitti! :D

    VastaaPoista
  3. lue roal dahlin -matilda kirja :D ite tykkäsin paljon vaik onki vähän niiku lasten kirja (:
    http://essisi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. J.R.R. Tolkienin Silmarillion on hyvä, lue se. :)

    -Iida | http://atc24h.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. essisi: Joo, Matildan oonki joskus lukenu ja sit tyhmä myin sen kirjan >:--( mut joo, vois! :)

    Iida: Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  6. H:hon ehdotan ehdottomasti j.r.r tolkienin Hobittia. Se on mahtava, vaikka ei TSH-kirjoista tietäisikään, koska se ei liity niihin mitenkään. :)

    Lisäksi R:ään suosittelen Hanki elämä, Rachel Riley -kirjaa, joka on todella hauska! Siitä on myös ilmestynyt 3 jatko-osaa.

    VastaaPoista
  7. Mut kappas, H oliki jo tuolla arvosteltuna!

    VastaaPoista
  8. S-kirjaimeen Shizukon tytär!! Takakansi tästä linkistä :) Ehdottomasti kannattaa lukea!! Hyppii hieman ajallisesti, mutta ehdottoman surullinen ja vaikuttava kirja eteenpäin pyrkimisestä :D

    VastaaPoista